Pro Lenku

Pro Lenku

Anotace: nejlepší kamarádka

Jsi ta jediná bytost,
která chápe moji lítost.
Sdílíš semnou každou radost,
tys jediná prokoukla mou tvrdost.

Bez tebe život můj tak prázdný,
byl najednou plný a rázný.
Jseš jako já a já jako ty,
chci s tebou sdílet radosti.

Nikdo přátelství naše nezničí,
klidně ať se pokusí.
Však už jednou vyhrálo,
jeho zradu překonalo.

Nepřál si štěstí naše,
a jak skončil? Tiše!
Vše říci si můžeme,
a pokaždé si pomůžeme.

V tebe důvěru mám,
tebe já dobře znám.
S tebou šťastná jsem,
to k srdci si vem.

Moc si tě vážím Leni, a jsem strašně šťastná , že tě mám
Autor nikkyS, 16.11.2009
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsané, jen občasa nevychází rýmy :)

23.11.2009 18:49:00 | kreckomil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí