Zase budou kytky kvést

Zase budou kytky kvést

Anotace: pro Soňu, jednoho obdivuhodného človíčka...

Zase budou kytky kvést,
slunce nebe rozzáří,
přejdou mraky starostí,
úsměv budeš mít na tváři...

Hodně věcí sama zvládáš,
lehké bytí tohle není,
většinou tvou tvrdou práci,
ani lidé neocení...

A nepomůžou s čím by měli,
přesto vždy to cenu bude mít,
to pro ty koně přenádherné,
bez kterých nemohla bys žít...

Ty a Doneček, duše svobodné,
někdy jsou chvíle zlé,
ale tu vaši volnost v lukách a lesích,
tu nikdo vám nevezme...

Nebuď smutná z věcí špatných,
odplynou pryč v čase,
a po obdobách deštivých,
krásně pro tebe bude zase...
Autor genca, 17.11.2009
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí