Krev stéká

Krev stéká

Anotace: ...

KREV STÉKÁ

Krev stéká,
motlitba schází,
oči se klopí
a dech se ztrácí.

Duše volá o pomoc,
naději hledá.
Fialka bez vůně
a růže bledá.

Půlměsíc štípe,
do hlavy pálí,
ruka se třese,
ret víc nesvádí.

Vlas klesá
na palec nohy,
vypálí značku,
žádné slovo něhy.

Brada se dotýká
lístečků rosy,
byla to ona,
však teď kdo jsi?
Autor boruvka, 17.11.2009
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí