Noc je horká

Noc je horká

Anotace: ...

Noc je horká
a paže studené
hladí stehna rozpálená
paprsky měsíce.
Prsty se boří do kůže,
vpíjí se do těla,
hruď hladí růže,
svítí barvou motýla.
Nohy proplétají druhé,
splétaj uzel věrnosti,
blíží se hodina k druhé,
odchází mrav ctnosti.
Těla se spájí v jedno,
oči lapí pohlédnutí,
řasy se třesou cudno,
s něhou léčí nedotknutí.
Autor boruvka, 17.11.2009
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí