TRAGÉDIE

TRAGÉDIE

Anotace: Co mě dovede vytočit.

Sbírka: Různé

TRAGÉDIE

Včera dopadla na mě hrozná rána
Počítač nešel zapnout od samého rána.
Co se mohlo asi stát?
Počítač začal stávkovat.

Přemýšlím,co jenom dělat mám,
Zapnu,....vypnu,....zapnu,
a zase vypínám.
Zapnu... a svitla naděje.
zelené čáry rozsvítily
obrazovku displaye.

Jásám,skáču,radost
nezná mezí.
Vrásky starostí mi rázem
z čela mizí.

Že už by bylo všechno
v pořádku?
S přáteli si zase
můžu psáti na dálku.

A než jsem se nadála
obrazovka zčernala.
Vzteky nevím kudy kam,
počítač jen proklínám.

Zželelo se manžela,
zželelo se gemblerky,
přines jiný počítač,
zastrčil kabel pěkně
do dírky.

Vše se v dobré obrátilo,
To se mi vážně včera přihodilo.
Autor Bomejka, 17.11.2009
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí