Otázky

Otázky

Anotace: Název mluví za vše.

Řekneš mi, kde hnízdí straky, poštolky a kosi?
Řekneš mi, kdo přetvářku a masku dneska nosí?
Řekneš mi, kde žijí lidé, kteří sami sebou jsou?
Nebo všechny otázky dnes utajené zůstanou...

Řekneš mi, kdo krajky nosí a uvnitř má hnilobu?
Řekneš mi, zda jsou i chvíle, kdy zapomenu na zlobu?
Řekneš mi, kde váha vratká ukazuje pravdu tu?
Kde nezůstane utajeno nic, co dnes má hodnotu...
Autor aeshna, 17.11.2009
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mnoho otázek.. na ještě víc odpovědí

17.11.2009 11:21:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí