Jen tak

Jen tak

Anotace: Nápad...

Jen tak,jen tak,jen tak jsem v myšlenkách se rozhodl,že napíši pár řádek,té kterou tak miluji a nerušit její spánek.
Já včera večer před spaním jí řekl lásko moje,objal jí a políbil pohladil po vlasech políbil jí na šiji laskál její ramena.
Pak ulehl jsem z rozkoší a ona řekla ty můj blázne,já hladil její plné boky,líbal její velká ňadra,díval se jí do očí a ruce moje jako chapadla,nás přitlačila k sobě.
Ach ty moje lásko bezmezná já miluji tě jak slunce každé ráno,vlasy rozcuchané na polštáři,spánek s lehkým úsměvem,já přeji si jen jediné,stále tě milovat.
Autor lubelube64, 18.11.2009
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí