U okna stál

U okna stál

Anotace: (2/7) Na motivy smrtelných hříchů - lakota.

Sbírka: Sedm

O dlouhém zimním večeru
za vůně vánočního odéru
koukal z okna jistý pán
říkali mu starý mezulán

Prohlížel si auta, bazény
byl nejbohatším na zemi
pohltil jej Mammon
vyrostl z něj hamoun

Lakomý až běda
byl tenhle děda
jenže jak u okna stál
koukal z něho sám
Autor Matty09, 18.11.2009
Přečteno 296x
Tipy 17
Poslední tipující: Kelyn, Bíša, šuměnka, Quigleika, labuť, Lioness, jedam, Sidonie89, hašlerka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I lakota je energie ničivá
pro objekt, co ji prožívá
jen jeho sžírá zaživa
představa, při níž ožívá
strach ztratit kousek blýštiva...

20.11.2009 15:37:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí