...a viac...

...a viac...

Anotace: Ak nezaspím,tak si to prečítam...

obloha je stále modrá
tráva občas zelenie
štrkáč?je tiež had,nie kobra
ale je to znamenie

kurence v mikroténových sáčkoch
snívajú o teple rúr
dostávajú husiu kožu
utri slzu a už kúr

oblečení do talárov
riešia opäť ďaľší zločin
pýtam sa na spravodlivosť
kto jej strhne pásku z očí?

musím asi viacej čítať
asi musím čítať viac
múdrých sa na pravdu pýtať
a viac a viac a viac......
Autor džemo, 19.11.2009
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: Markéta Hl., enigman, mamina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí