Shnilá duše

Shnilá duše

Anotace: snad ten tyran za všechnu tu mou bolest jak psychickou tak fyzickou zaplatí!!!

Mrtvé duše ožívají,
avšak tvá jen hnije,
tak jak mé tělo
kvůli tobě hyne,
je černá od krve,
černá od bolesti,
od bolesti mé,
bolesti jenž ve mně živíš,
vlasy opadají,
kůže práchniví,
rty se nehýbají,
zabíjíš mě…
…pomalounku,
polehounku…
díváš se jak mě trápíš,
jak mě mučíš,
tvá síla roste,
roste hnilobou,
bolí to,
ta bolest je od tebe,
ta bolest jsi ty!
Zemři!
Nežij víc!
Neubližuj už!
Neubližuj mně!
Neubližuj jim!
Zemři!
Skap!
Satane, odejdi!
Odejde s tebou i bolest
a můžu na sebe pohledět.
Autor boruvka, 19.11.2009
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí