Dvojčátko

Dvojčátko

Anotace: Dvě těla. jedna Duše.

Jedna duše.
Jedno tělo.
Na čaj by už zase chtělo.
V očích plamínky.
Barevné květinky.
A na dlaň lentilky.
S ní žít barevný svět.
A její Úsměv mít hned.
Strom poezie.
Co pro ni žije.
Pro její slzy se opije.
S ní Osobní příběh ožije.
Ta kráska čajová.
Co okouzlí.
Úsměv na tváři vykouzlí.
Ať jsi smutný nebo ne.
Mráčky nad hlavou odežene.
Jedno tělo.
Jedna duše.
Dvojčátko Moje, jednoduše…
Autor Punkrea, 19.11.2009
Přečteno 217x
Tipy 1
Poslední tipující: Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí