Ze života zahradníka

Ze života zahradníka

Anotace: úsměvná a hravá blbostička ...

Byla jedna kytička.
Vedle kotec králíčka.
Ten aniž se dovolil,
co té kytce způsobil!
Velká byla její krása,
králík hned vší krásu spásá!

A tak dostal ohrádku
A kytička zahrádku.
Zaléval ji zahradník,
pečoval i o králíka
Hodně píce, trošku mlíka.
Další den pak na tu kytku
spadla cihla z parapetu,
a pak že se má tak k světu.
Zkrátka kytka spanilá
v minutě se zlomila
než sešel se den s večerem.
A řeknu vám závěrem:
S krásou je vždy trápení,
králík má doteď bolení.
Autor ni.va, 20.11.2009
Přečteno 374x
Tipy 14
Poslední tipující: Kozoroh 1, carodejka, STIMPRE, j.c., enigman, Bíša, harmony, 6thSun, CORONATION
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu, krása není všechno a králíčkovi přeji brzké uzdravení.

19.05.2010 17:59:00 | carodejka

což, králíčku, to se sluší
barevný ohryzat květ
vytahám ti dlouhé uši,
vůní že ses nechal svést
trest horší tě čekal vkrátku
zavčas že jsem ještě stihla
uklidit tě za ohrádku,
kde květ byl, tam spadla cihla
:o)
Jiří senior

30.11.2009 09:15:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí