Blána

Blána

Anotace: ***

Třeseš se? Máš strach? Je to poprvé?!
Ha. Trochu to zabolí a můj pyj od krve
Nic víc to není. Tak si nevěř!
Záleží na tobě jak se rozevřeš.
No jo lhal jsem. Věřilas tvá věc.
Jsem lhář, parchant ale především Kanec.
Dodávám spěšně se smíchem,
Vzlyky nesou se trapným tichem
Neplač má milá,
Pannou nejsi, tou jsi byla.
Autor Edmond Kadad, 20.11.2009
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí