Tomáš Klus

Tomáš Klus

Anotace: ***

Počkám si mou dnešní žínku
Svedu jí snadno při vodce a vínku
Stačí opakovat sladká slova
Dokola, znova a znova
A než to děvče prohlédne
Do závěje peřin se mnou ulehne
Hned po tom jí vyprovodím ze dveří
Až sama na pravou lásku uvěří
Pláče- s křížkem po funuse
Najdi si spíš Toma Kluse
Ten z posledních pocitů, poskládá ještě jednu úžasnou chvíli
Já jsem omyl jedné noci, kdy jsme oba trochu víc pili
Autor Edmond Kadad, 20.11.2009
Přečteno 306x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, slečna.závist, Alien.v.v.s., Viva La Roma, Mario de Janiero, Matty09
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí