Touhy

Touhy

Anotace: končí i smrtí...

Ve dne v noci
v malé chatě
máš mne v moci
čekám na tě.

Zkouším zdrhnout
čas už měří
raděj mrznout
než být zvěří.

Lovíš touhy
a mé tělo
týden dlouhý
umřít chtělo.

Smrt je poblíž
cítím pach
je však potíž
kdo je vrah.

Poslední věta
letí v dáli
objetím světa
v krvi stáli.
Autor Čoki, 21.11.2009
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: Quigleika, Bíša, Květka Š., Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se tvé básně líbí...

21.11.2009 15:48:00 | Květka Š.

objetím světa
v krvi stáli..

Vesmírná noc
a mnohoprázdno
poslední větě
kouzelnou dali moc ...

21.11.2009 14:59:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí