Domov 2.

Domov 2.

Anotace: koláž z dvou básní

Jdu do domova důchodců
utišit léky
otcovu bolest
a starost matky
já tam bydlím taky
léčím se psychofarmaky

babička tam nebydlí
neděli co neděli
chystá pro nás buchtu
nezajímá jí
zda je
Bůh tu.
Autor Adam Černý, 21.11.2009
Přečteno 207x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí