sníh a krev

sníh a krev

Anotace: kdo ví proč se rozhodla opustit náš krásný svět?

Padl čerství sníh a ona vyšla do ulic bosa, bosa, bosa.
Krev barví bílí sníh, jak ráno trávu rosa, rosa, rosa.
A jí je to jedno. Vychází z města, města, města.
Tohle je v jejím životě poslední cesta, cesta, cesta.
Chladu si nevšímjá. Ji hřeje spása, spása, spása.
Ze zápěstí jí prýští krev. To je krása, krása, krása.
Už síli ji opouští, ona do sněhu padá, padá, padá.
Andělé zpívají, berou ji k sobě. Byla tak mladá, tak mladá, tak mladá.
Autor Ezra, 22.11.2009
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Kelyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí