Strašák

Strašák

Anotace: Jedno pozdní podzimní odpoledne a myšlenky strávené v budoucnosti...

Ve starém divadle na střeše
strašák se směje se.
Na starých parketách,
herec dostal strach.


Že z života mizi,
že v téhle krizi ztratí svou vizi.
Publikum sedí,
.......hledí.


A pak se můza ztrácí, kostým vrací.
Herec člověkem a zase v práci.
Autor Tere.SKA, 22.11.2009
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Kelyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí