Slza

Slza

Anotace: ...

Slza je ako symbol moci,
moci presvedčiť,
moci beznádeje... bezmoci,
moci všetko vyničiť.

Je slaná ako more,
priezračná ako voda,
jasná ako žiarivé zore,
dôležitá ako ruda.

Do očí ju tisne bolesť
tkvejúca z ubodaného srdca,
snáď ho ničí detská šelesť,
snáď nie smútok krvavého srnca.

Studňa vyschne za čas možný,
ostane vyprahnutá – bez kvapky,
však oči obschnú až keď blížny,
až daruje nám život navždy blahý.
Autor boruvka, 22.11.2009
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky uplakaná... :o)

22.11.2009 14:20:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí