Život

Život

Anotace: njn bohuzel

Život je taký a onaký,
život si človek cení,
ale nie každý je rovnaký,
nik svoj pocit nezmení.

Život je najdôležitejší,
život sa má plným dúškom žiť,
život je najvzácnejší,
lež nie každý chce z tej čaše piť.

Život je krutý,
krutejší ako smrť,
je to osteň a dlhé prúty,
čo bičujú prázdnu hrsť.

Život je krátky,
pre niekoho príliš dlhý,
preto hrajú s nožmi hrátky,
aby nerobili viacej dlhy.

Život nestojí mi za nič,
nikdy som ho nemala dostať,
buď ma nechaj, alebo ma celú vynič,
sám sebou ma prestaň trestať.

Smrť je blízko,
smrť je so mnou,
vo mne dychčí veľmi nízko,
je obklopená bielou tmou.


Skonala som dávno,
pochované sú všetky moje city,
klesla som až na samé dno,
moje srdce už nič necíti.

Môj život je rovný smrti,
začo sa s ním ďalej trápiť,
už ani vlas na hlave sa nevrtí,
ako môžem taký život stráviť?
Autor boruvka, 22.11.2009
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život nám byl nadělen a je jenom na nás, jak s ním naložíme...

22.11.2009 14:23:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí