Hlad

Hlad

Anotace: Naše planeta

Žijeme tady společně
na jedné kouli
snad né zbytečně
se cesty naše křižujou
a někdy nás ty cesty
i sem tam zabijou.

Jen naší vinou
ti dotyční zhynou
vozíme si zadky
a děláme jen zmatky.

Z jednoho pole
se všichni nenajíme
za chvíli bude válka
to dobře všichni víme.

Bohatí chudým nic nedají
a chudí umírají hladem
umírají ukrutnou bolestí
protože nemají to štěstí
být bohatý věř mi.

Lidé jsou lakomí
a dívají se jen na sebe
však né všichni jsou takoví
někteří jsou i hladoví.


Ta trocha lidí
nám zpadla z nebe
já patřím k nim
a rad bych tam viděl i Tebe.

Hlad je a hlad na planetě bude
než bude ta válka
a ta bude všude
dejme jim najíst
UKROJTE JIM TEN KRAJÍC.
Autor betmen71, 22.11.2009
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pointa dobrá... Ale nelíbí se mi moc některá slova, různé nespisovné výrazy apod...

23.11.2009 18:39:00 | kreckomil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí