Monster

Monster

Anotace: když víš o co jde...

Dokážu dělat divy se svým Monstrem
jezdít nahoru a dolů a řvát rozkoší
opírat se do toho ze všech sil
zažívám při tom nesmírnou slast

Monster je mohutný a těžký
stvořen pro nekompromisní jízdu
nedám ti sebemenší šanci
nepřistupuji na žádný kompromis

S mým Monstrem dovedu divy
zdvim 165mm a maximální tuhost
nesnáším žádný odpor
nejradši jezdím nadoraz

Mám rád speciální věci
obzvláště tvrdé dirty
jumpy natvrdo, občas teče krev
ale to je mi jedno!!

když jedeš nadoraz nevnímáš bolest
pot z tebe stříká, zrychlený dech
zdvih Monsteru chodí hluboko bez zábran
jezdím tvrdě se zaťatými zuby

exploze blaha stříkající z nitra
slast, které se nejde nabažit
opravdová podstata
dneska to balím Majku, tak zase zítra...
Autor Robby Hartmann, 22.11.2009
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí