Chci Tě.......

Chci Tě.......

Anotace: Nejhorší je loučení s tím,koho milujete!!!

Chtěl bych milovat, nemám koho. Chtěl bych se radovat nemám z čeho. Chtěl bych být šťastn nemám s kým . Nechci být sám. Přijeď! Co s tím?
No tak vidiš,miluješ mě víc.Co zase blázníš lásko,PROSÍM PŘIJEĎ,ted mi opravdu tečou slzy.





No tak vidis,milujes me vic.Co zase blaznis lasko,prosim prijed,ted mi opravdu tecou slzy.
Autor Rebelka21, 22.11.2009
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí