,,,Svět je divnej..

,,,Svět je divnej..

Anotace: To máš z oho života jakej vedeš..

Jak Rubikovu kostku složit,
je těžké rýmy do veršů vložit.

Tahám za sebou Gumovou kačenu,
kdypak já blázen rozum dostanu.

Snažím se odrolit ze sebe špínu,
když se mlčky sunu k Tvému klínu.
Když se snažím Tvé hry hrát,
pozbývám rozumu, jako už tolikrát.

Tíží mě na nohou, koule ocelová,
jsem jen vězeň!! A Ty, má milá?

Snad jednou pochopím smysl bytí,
aby Ti ze mě nebylo na zeblití.
Autor Scream Silence, 22.11.2009
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: sveřep
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

podivně divnej svět ST.

23.11.2009 05:59:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí