Půlnoc na LFŠ

Půlnoc na LFŠ

Anotace: Letní brigáda LFŠ Uherské Hradiště, 2009

Sedím jen a nohy mrznou,
sedím mlčky, nejsem sám.
Výraz bídný sdílíme
a čekáme. Někam půjdem. Nevím kam.

Už jen hoďka do konce.
Poslední film a padla. Snad…
Nevím, kdo jsou, znám je jen den,
ale třeba více? Mám je rád.

Až víčka padnou natrvalo,
bude ráno, rosa, mír,
nad Hradištěm bílý opar,
v krku sucho, v hlavě vír…
Autor Caligyula, 23.11.2009
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí