Apokalyptičtí jezdci

Apokalyptičtí jezdci

Anotace: vždycky zvítězili...

Hyeny vyřkly ortel,
všichni do jednoho zahynuli,
zůstal jen stříbrný popel,
přilepen ke kaluži smůly.

Někdo se však nechtěl vzdát,
apokalyptičtí jezdci
začali bojovat,
nejdřív jim srdce rozřízli
svými hedvábnými křídly.

Pak šípem
propíchli ty zatuchlé duše
a na rty přilepili
jejich jazyky prolhané.

Mávli děravým hábitem,
prostoduše,
zase zvítězili,
nesmrtelní krajané.
Autor Jiná, 23.11.2009
Přečteno 486x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí