Dost (1)

Dost (1)

Anotace: prosím...

Všichni do jednoho,
jsme součástí teroru.
Ted nemyslím násilí
ani zabrání prostoru!

Jde mi o Naše lidi,
o Náš stát a svět!
Občané zamyslete se
a řekněte systému ne!

Nechceme reklamy,
zákony ani války!
Chceme být svobodní,
všichni na jedné lodi!

Nechceme programy
co vymívají mozky.
Chceme kvalitní produkty,
žádné podvody a "šajsky"!

Nechceme zákony, které podporují zloděje.
Pravidla rádi přijmeme, však pravidla
pro chudé i bohaté uplně stejné!

Nechceme války
u Nás ani ve světě,
nechceme vidět rozvojové státy,
které okupujete!

...

Snad těch požadavků není moc.
Všem lidem říkám jen,
že já šestnáctiletá studentka
říkám systémovému teroru DOST!!!!
Autor Bereniké, 23.11.2009
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ha:D:Dtak ten závěr mě dost pobavil:D

25.11.2009 18:42:00 | Sloow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí