otázka

otázka

Anotace: o nás o životě o tom...?

v rukou
střepy!
ze zrcadel
výčitek...
které pomalu-
brázdí mé zkrvavené prsty.
tak pouštím se...
a vzdávám!
ale naposled se chci napít..
ze tvých rtů-
těch, co stále šeptají
polopravdy
mých pocitů!

nevím co se bude dít...zítra
Autor Gwladus, 23.11.2009
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí