Best friends

Best friends

Anotace: pro moje nej lidičky který mám :)

Mám dvě nejlepší,
už to nemůže být lepší,
jsou to nej co mě potkalo,
okolo života mě omotalo.

Nic lepšího mě nemohlo potkat,
naše přátelství je nerozbitné,
je složitější jak pavučinku utkat,
jak železný řetěz je pevné.

Když můžeme,
tak si pomůžeme,

Sami sebe podržíme,
ostaní snadno potopime,
sami si vystačíme,
ostatní tím odradíme.

Rády ven chodíme,
bydlime daleko co dohodíme,
máme se rády,
a proto sme nejlepšími kamarády :)

Prostě BF ¦
Autor majdik 2, 24.11.2009
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc děkuju :)

24.11.2009 22:04:00 | majdik 2

krásný, řekl by jeden člověk.

24.11.2009 21:29:00 | brooklyn

díky a pokusím se :)

24.11.2009 13:13:00 | majdik 2

Více rozviň svůj slovník, pak to bude mnohem lepší.

24.11.2009 08:09:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí