Graffiti..

Graffiti..

Anotace: Rupes Tenuis - niekoľkosto km dlhá kolmá stena okolo bielej čiapočky severného pólu Marsu

Chcel by som nahodiť zopár graffít
ku Rupes Tenuis musím trafiť
môj tag na Marse som dal už všade
ibaže crew zohnať nie je skade

k polárnej čiapočke deň-noc šľapem
zmáknem kolmú stenu, i keď chápem
že budem striekať pás skál sto rokov
púšťam sa do toho bez okolkov

jeden piece za druhým stenu krášli
prídem, ak by ste aj inde našli
takú rupes - hocikde, hockedy
(volať o sto liet.. až budem ready)
Autor Petbab, 24.11.2009
Přečteno 281x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, DNA, enigman, labuť, Psavec, hašlerka, 6thSun, Mbonita, Květka Š., Simísek, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slovní malby*

24.11.2009 18:36:00 | Simísek

Jdu s tebou.."o)

24.11.2009 18:03:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí