Čekám

Čekám

Anotace: O tom jak čekám.

Čekám na ten čas,
kdy sen se stává skutečností,
kdy fikce stane se pravdou.
Kdy kacíři stanou se věrnými sluhy bohu,
kdy já říci mohu,
že sen se stal mou pravdou.

Až nastane ten čas,
kdy poznáš co jsem zač.
Až pochopíš, že ten co vedle tebe stál,
je pouhý lotr co s tebou hází
jak ve větru když bojový prapor vlaje.
Ten co se ve mě bije s duší vyrovnanou,
s tím co je teď minulostí.

Ach, ať ta krásná pravda překoná nekonečno
a stane se vším
a já uprostřed všeho
budu rád že jsem toho součástí.
Já, ty a my budeme spolu tvořit vše
a nad to není.

Ať vstane ten,co tvrdí,
že to tak není,
a ať to teda změní.
Autor alesbeles, 24.11.2009
Přečteno 212x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí