Žij si své sny

Žij si své sny

Anotace: pro Mirku

Už nepláču
nemůžu
jsi mladá krásná
tak proč nechtít žít?
co bych za to dal
mít slzy v očích
tak si jich važ
a viz slunce svit.

Já vím
život je těžký
ale je o vítězstvích
a těch není bez boje
tak bojuj
vyhraj si štěstí
nic nevzdávej
drž si své postoje.

Žij si své sny
nenech si je brát
nestyď se za ně
nepouštěj je
neděs se reakcí
jenž ti svět dá
tohle je život
tak neboj se jej.
Autor Larey, 25.11.2009
Přečteno 280x
Tipy 10
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Psavec, Juraj Hrom, Bíša, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Květka Š., CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jeje...dokud ještě věří..ať se nevzdává...správně ;)

25.11.2009 11:54:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí