V soustředných kruzích zeleného čaje

V soustředných kruzích zeleného čaje

Anotace: ...

Sbírka: Nehlídán

unavený

z nostalgie okamžiku
mizejících vlaštovek
za vypršené paruky mraků

zívám do čaje
poslední zprávu
o mě


OoOoOoOoOoOoO

prstem setřel jsem
tvé polibky
ze svých rtů

otřel o křídla
umírající mouchy

a pustil ji z
-P R-
-O O-
-S V-
-L N-
-E O-
-D U-
-N D-
-Í O-
-H L-
-O Ů-
-P N-
-A A-
-T Z-
-R E-
-A M-
----------------
a zakopal dva
metry pod povrch
----------------

P.S.
čokoládu nesnáším
a pěna ve vaně je pro zbabělce

OoOoOoOoOoOoO

zničený

z nostalgie okamžiku
mizejících vlaštovek
za ruiny zrezivělých srdcí

zívám do čaje
poslední zprávu

o nás

OoOoOoOoOoOoO
(s čokoládou v koutcích úst
si zas něco nalhávám)
OoOoOoOoOoOoO
Autor chroust17, 25.11.2009
Přečteno 352x
Tipy 20
Poslední tipující: malá slečna, Koskenkorva, sveřep, dream in emptiness, Zefi, mademoiselle secret, Psavec, Dota Slunská, enigman, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Okouzlena zpola větrem za oknem,zpola tvojí básní...ST!

29.11.2009 00:11:00 | Zefi

Tvá díla mě pokaždé dostávají do údivu. Děsně se mi líbí, jak vnímáš.

26.11.2009 08:48:00 | Dota Slunská

Zvláštní a pěkně podaná.

25.11.2009 22:49:00 | carodejka

ta pěna mě dostala :D nějak mi to sedlo do dnešní nálady, celá tahle báseň...

25.11.2009 22:22:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí