Sen o tobě

Sen o tobě

Anotace: ...

Sen o tobě

Dnes v noci se mi zdál sen
a byl jsi v něm ty,
měla jsem pocit,
že bez sebe oba chřadneme.
*
Naše láska byla silná,
silnější než válka a bolest,
které se kolem nás děly,
byl jsi jen ty a já a vesmír.
*
Chtěl jsi mě najít
v cizí zemi bez pomoci,
když jsi to vzdal,
neboť sis myslel, že jsem tě zradila.
*
Jenže já ležela v kómatu,
když jsem plnila svůj slib
a nepřízeň osudu přivedla překážky,
které rozhodovaly o naší lásce.
*
Svůj telefon jsi daroval
a jediné, co nás ještě pojilo,
byla naše spojená mysl,
ale stejně jsem to nevzdala.
*
Nakonec jsem tě znovu našla
a naše láska byla silnější než dřív.
Tam venku pod hvězdami
jsme spolu znovu začali žít.
*
Autor majdik 2, 26.11.2009
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí