Snový svět

Snový svět

Anotace: Také rádi sníte?

Mnohokrát se naše sny, zdají tak opravdové
Přejeme si, aby byly skutečností
Sníme o lásce, o přátelství, o porozumění
Vše je tak krásné a nádherné

Ve snu..

Sama děkuji, že mohu snít
Uniknout z toho světa, aspoň na chvíli
Na malou chvíli, tam
kde je vždycky krásně
Autor Teny, 27.11.2009
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí