A KDE JSEM JÁ

A KDE JSEM JÁ

Anotace: /kde je on, kde se hlédá ton..../

Prázdné slovo, rána odcházejí
ve slovníku nadějí
pospíchá má tornu beznadějí
ticho v něm se rozcházejí
hledá se v mlčení
deště co hledá vzpomínku
předposlední romantiku
A kde jsem já, a kde je on
A kde jsem já, kde se hledá tón
A kde jsem.....
A kde jsem.....
Proč sám sebe dál se leká
v koutě čeká
loví sny z oparu
samotářů zmaru
amorova křídla
samota Ti vážně řekla
co za obzor vyplouvají
prázdná slova, a rána odcházejí
jakou píseň hrát
kde slova příští brát
proč tak čarující
anděle líbající
noci co nepřichází
které nic neschází
A kde jsem....
A kde jsem....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 27.11.2009
Přečteno 277x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, NikitaNikaT., Psavec, Mbonita, Bíša, hašlerka, harmony, Květka Š., WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je těžké odpovědět sám/a sobě... někdy člověk skutečně neví, kam patří, komu, kde je jeho místo...

29.11.2009 20:09:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí