Sedí a dívá se na oblohu

Sedí a dívá se na oblohu

Anotace: ...

Sedí a dívá se na oblohu,
nemění svou polohu,
stále sedí na místě,
přesto se hýbe, to vím jistě.
Ví to i ona, hvězdy sleduje,
každý jejich pohyb zaregistruje.
Už mnoho dní sedí a kouká,
kdosi jí nasadil do hlavy brouka.
Ta otázka hlavou jí stále probíhá,
jak velká je vlastně obloha?
Autor kreckomil, 27.11.2009
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: wendy.poezie, Chancer, BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nekonečná ;-) Pokud tomu věříš, já ano.

19.07.2010 22:41:00 | Chancer

Těžko říct, jak je obloha velká, víš to ty?

01.05.2010 20:35:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí