Stesk

Stesk

Anotace: ...

Lehám si do trávy,
zavírám oči,
ztrácím sílu,
když nevidím na hvězdy,
nebe je studené a prázdné,
rána chladné,tak opatrné...

lehám si do trávy,
zavírám oči,
schoulený ve snu,
plném tvých polibků...
nebe je plné hvězd,
rána hřejou,tak intenzivně...

lehám si do trávy,
zavírám oči,
a postrádám tě,
celým srdcem,,,

pokaždé,,,

když se nadechnu.
Autor Chonglee, 28.11.2009
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: Víla, ilona, Bíša, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká báseň....

pokud bys mohl mít nějaké přání, co by to bylo?

05.11.2010 21:37:00 | Najlin

Hezká - smutná.

28.11.2009 22:27:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí