pan Jé

pan Jé

Anotace:

Jsem hlupáků myšlenka,
abstinent rozumu,
kat budoucnosti,
ješita chlap.

Chudáku, uboha...

Prouděním myšlenek
hlava se brání,
teď jedům propůjčím
štiplavý dech.
Šedesát jiter
na sabat svolám,
slibuji,
přísahám,
růží se trestám.

Chudáku,odvolá...

K jitru
jen pro tebe,
bledule ze zámku
na skřipci oddanosti
umlčen jsem,
nechtěla.

Chudáku, blázne...pane Jé.
Autor Jiří Cejpek, 30.11.2009
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: Ještě dítě
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí