Co počnu si?

Co počnu si?

Anotace: anotace

Den mi končí ránem
a začíná večeří.
Už nejsem svým pánem
a nikdo mi už nevěří.

Ani kapka respektu
mi nezbývá,
a podle všech aspektů
jsem duše bláznivá.

Nikdo mne nebere,
šanci mi nedá.
Jen alkohol zabere,
trochu náladu zvedá.

Co počnu si?
Já už jsem ztracený,
nikdo mne nemusí
a je mnou zhnusený.
Autor Fačo, 30.11.2009
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí