Povedia mi...

Povedia mi...

Anotace: Takých nás je vác...

Viem o ľuďoch
ktorí sa ešte nezbláznili
aj ja raz budem
unavený na diváne

Povedia mi
ty si padlý anjel
nalejú zodva deci
prebehnú mi chrbticu aj lýtka

A ja sa vzpriečim
začnem kričať
vyhodím všetkých do nekonečna
budem sa cítiť fajn
spravim si lečo
zahrám si Plíhala

a tí,čo sa ešte nezbláznili
neviem
kam sa podejú...
Autor džemo, 30.11.2009
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: Špáďa, enigman, Cecilka, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vím o lidech,
kteří se dávno zbláznili,
leží si jen tak na divanu,
v duchu maj křídla motýlí...
broukají známou melodii
a vždycky umí úsměv dát
třeba těm, co se nezbláznili...
ukazují, jak milovat...

:o)

30.11.2009 20:00:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí