Cestou do kostela

Cestou do kostela

Anotace: / *29.11. Náměstí U Kostelíčka/

"Krutý listopad-milostný prosinec"
vyřvává trhovkyně s tváří svaté Kateřiny
té, co se zvysoka
vykašlala na pohany podobně jako já na realitu

Dnes se jmenuju Nina, říkám faráři
ptá se a obličej má jako papír na piškvorky
zbrázděný stínem zpovědní mřížky
"To proto, že jen tak ji smím líbat
aniž bych si spálila jazyk o horké kaštany"

nevěří mi a posílá mě domů
za tou, jejíž možnosti jsem vyčerpala už včera
v básničce do japonských sušenek štěstí


a ona tam není, neboť ráno roztavili Eifellovku
kvůli vykrajovátkům na cukroví

ve tvaru srdce
Autor Lianna, 30.11.2009
Přečteno 223x
Tipy 3
Poslední tipující: Holly-EnD, chroust17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prostě žasnu...

30.11.2009 22:41:00 | chroust17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí