Nic není těžšího

Nic není těžšího

Anotace: Co je... co bude?

Nic není těžšího, než zdrhnout do Ráje
a zapomenout na vrata od Pekla.
Nic není horšího, než když krása planá je
a moudrost jak mrcha utekla,
vysmekla se z dlaní,
když jsem tvou hlavu držela,
zapomněla na ni
a to jsem neměla.
Nic není těžšího, než Peklu dávat vale
a vzpomenout si, že mohli jsme v Ráji být,
nic není horšího, než když láska taje
a v útrobách je dusný klid
_______
rovná čára,
kámen,
prach
Autor jaroslava anna, 30.11.2009
Přečteno 217x
Tipy 4
Poslední tipující: poustevník Jirka, Mario de Janiero, Agatka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšete moc krásně, líbí se mi to.

01.12.2009 10:13:00 | Agatka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí