Spánek

Spánek

Anotace: potřeba spánku,,,

Oči se mi zavírají,
chce se mi spát
co mám dělat,
hodina probíhá.

Profesor vyučuje,
já neposlouchám,
ruce si opírám,
hlava mi klinbá.

Musim si ji položit na lavici,
profesor zvláštně kouká,
určitě mě už zkoumá.

Zápočet neudělám,
nebyl jsem bystrý žák,
při hodinách spím,
nic víc se už nedozvím.

Musím se naučit chodit spát dříve,
abych mohl při hodinách poslouchat více,
nechci být hloupým žákem,
ale vystudovaným vysokoškolákem.
Autor Brozik, 30.11.2009
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se teprv uvidí kdo vydrží tento tlak, jestli vystudovaný profesor a nebo budoucí jeho parťák. Tak i tak nespi na lavici a vsuň si alespoň skripta pod palici.

30.11.2009 22:46:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí