Sám v parku

Sám v parku

Anotace: Omlouvám se za poslední řádek,ale bez něj by to nebylo ono....

Stojím tu v mlází
v chladném tmění
myšlenky že dávné
v skutek se mění.

Velkým stromem
tmavém místě
se tu v parku
cítím jistě.

Dlouhý kabát
téměř k zemi
i v té zimě
dobře je mi.

Počkám v klidu
chvil jen pár
z mého těla
sálá žár.

Odhalím hruď
ba celé tělo
v záblesku lampy
předvést se chtělo.

Kdopak to přichází
blíže více
padají mi k zemi
i nohavice.

Vykřikla hrůzou
poté smíchem
spatřila nitku
pod mým břichem.

Přece jen chladno
třesu se zimou
raděj si najdu
zas oběť jinou.

Vtom křičím bolestí
moje oči bulí
ta dívka tak něžná
mě kopla do kulí.
Autor Čoki, 01.12.2009
Přečteno 259x
Tipy 9
Poslední tipující: Quigleika, Nút, Kapka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wau..pekne...:-D

14.12.2009 16:20:00 | Lady_Mucik01

chichi chjo
v chladném tmění
se sny
všem v nitky mění :o)))

Ještě že vím , že to není autobiografický uffffffffffff:o)

02.12.2009 04:04:00 | Nút

A kam jinam,ten kopanec.
Jedině tam.Jasná věc!!!

01.12.2009 10:55:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí