Báseň

Báseň

Anotace: Slova jsou mocné nástroje v rukách lidí

Je to řeka slov,
co z duše prýští,
je tam kousek i té duše,
co schováváme pro čtenáře příští.

Jak řekl Karel Kryl
:"Poezie je vážná věc.."
Já do paměti tuhle větu vryl
a zjistil, že báseň nezná žádnou klec.

Nezná mezí ani zákony
pouze řádky rukou poezisty vedené
co sdělují nám plny pokory,
čím srdce básnivce je svedené.

A proto, básníci a básnířky,
pusťte uzdu svojí mysli, nejste v žádné cele,
ten papír je Vaše Monetovo plátno,
tak piště to, co se Vám z nitra dere!
Autor vox animi, 01.12.2009
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: Zefi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí