V uranových dolech

V uranových dolech

Anotace: 29.11.2009 ... vážně to není o uranových dolech ...

V uranových dolech
Počítáme hroby
Zůstal věčný povzdech
Kdo by jak by co by

Minulost je pasé
Chci být optimista
Že na každé prase
Kudla už se chystá

Jdu s vztyčeným čelem
Nedívám se zpátky
A jsem nepřítelem
Sobě tobě taky

Pomalu se smráká
Nad tou mojí poutí
Ještě pustit draka
Či lodičku z proutí

Zanechat tu stopy
Patník u pěšiny
Na co plýtvat slovy
Nejlíp mluví činy

V uranových dolech
Počítáme hroby
Nesmlslný povzdech
Kdo by jak by co by
Autor JardaCH, 01.12.2009
Přečteno 290x
Tipy 18
Poslední tipující: poustevník Jirka, Le loup-garou, zemědělec Karel Motyčka, Špáďa, Marcella, Holis, Květka Š., hašlerka, Bíša, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mrk

05.10.2010 16:21:00 | J sh' T r' k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí