Soumrak se snáší

Soumrak se snáší

Anotace: ....

Soumrak se snáší
v kráse všech krás
na ztichlou zemi
Je lehčí než slza
na konečcích řas
a vítr vanoucí alejemi

Slunce už smočilo
své vlasy do moře
Zkamenělo –stal se z něj Měsíc
My dva dole – hvězdy nahoře -
tvé oči hasnou jak plamen svic

Černá křídla andělů
zatemnila slepé nebe
a za námi Morana kráčí
Už jsem tě ztratil – mám jen sebe
Tvé oči topí se v pláči

Bestiální něha – chladná noc
na svět se vylila tuž z kalamáře
utichl – věčně sní!
Já hladím tvé ledové tváře
a šeptám: navěky už sni!...
Autor Chašmodský, 01.12.2009
Přečteno 249x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Holis, strašidýlko-střapatý, hašlerka, Mbonita, Fighting Dreamer, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí