Poslední na ocet

Poslední na ocet

Anotace: Lament nad údělem. Ještě se to nestalo, ale vidím to na brzkou budoucnost...

Rád Tě po dlouhé době
vidím, příteli.
Ale, kdo se to vedle Tebe tetelí?
Ta patří k Tobě?

Aha…
Gyula…
Těší mě. Nic, mějte se. Musím valit.

Hm…
Ruka v rukávu,
noha v nohávu,
ruka v nohávu…

Tak jsem zůstal sám už sám.
Jediný exemplář samoty.
Sám si vařím, esemesky posílám.
Můžeš za to, kámo, Ty!

Užij si to. Ať vám to vyjde.
Když ne my oba,
aspoň jeden z nás.
Ale proč zrovna Ty?...
Autor Caligyula, 01.12.2009
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: sveřep, Holly-EnD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí