tady máte

tady máte

Anotace: z deníku agenta STB na volné noze

tady máte
ochutnejte
díky moc
nashledanou
nashledanou

můžou si vzít
to nebo to
to je něco šílenýho

ono to bylo strašně hezký
takovej anděl

tady ne!
tady jsem ti koupila
v Dyji
bonbónky.
Autor Adam Černý, 01.12.2009
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí